CRIMESQUAD UPDATE

CrimeSquad Update #3 -- dinsdag 30 april 2024

Hé trendsetter, volg CrimeSquad op Storytel

Als je een abonnement hebt op Storytel is het mogelijk om in de app auteurs of series te volgen. Het voordeel is dat je dan als eerste een bericht krijgt dat er weer een nieuw verhaal van jouw favoriete serie of auteur klaar staat om te luisteren of lezen. Inmiddels heeft de serie CrimeSquad al meer dan 500 fans. Wil je automatisch een notificatie ontvangen zodra een nieuw verhaal is toegevoegd?  Volg dan de serie in je Storytel-app!

CrimeSquad #4

Jeroen Windmeijer en Joyce Spijker schreven Val, geïnspireerd op nieuwsberichten over grensoverschrijdend gedrag in de televisiewereld. Het vierde CrimeSquad-verhaal is vanaf nu de luisteren en te lezen op Storytel. 

Als het seizoen van de bekende talkshow 'Avondlicht' op zijn einde loopt, is de druk om te presteren op de redactie en de studiovloer hoog. Presentator Max Arends regeert met harde hand. Dat heeft zijn weerslag op medewerkers, in het bijzonder zijn protegé Carina Meijer. Wanneer zij op de dag van de laatste aflevering plotseling verdwijnt, komt de zowel presentator en de cultuur bij de omroep in een vrije val. 

 Evaluatie CrimeSquad

Het eerste kwartaal CrimeSquad is een feit. Reden genoeg om begin april even bij elkaar te komen en de samenwerking tot nu toe te evalueren. Inmiddels heeft iedereen met elkaar geschreven en de werkprocessen verliepen elke keer weer anders. Dat maakte het leuk, dynamisch en soms ook uitdagend als het even niet helemaal lekker liep. De afgelopen maanden hebben we gebrainstormd, geleerd van elkaar, maar vooral ook veel gelachen. Onze evaluatie bestond dan ook vooral uit de vragen hoe kunnen we nog efficiënter werken en hoe zien we de toekomst van CrimeSquad? Vooral op dat laatste gingen we flink los en ontstonden er weer goede ideeën om CrimeSquad verder uit te bouwen. Uiteraard houden we je van alles op de hoogte als er nieuws is!

Verhaal #3: Verraad

Het derde verhaal van CrimeSquad was te lezen en luisteren vanaf 26 maart. Ditmaal werkte de vrouwelijke helft van CrimeSquad samen en doken Joyce en Marieke in de wereld van sekte Love has won in Amerika. Het verhaal is geïnspireerd op het nieuws dat Amy Carlson door de politie gemummificeerd en opgebaard werd gevonden temidden van een sinistere mix van kerstverlichting en bloemen. Ooit was Amy een doodgewone McDonalds-manager, maar ze ontpopte zich in de loop van haar leven tot een bijna mytische figuur als Mother God. Over Amy en de sekte Love has won werd ook een HBO original serie gemaakt.


Spannend verhaal! Het heeft een goede opbouw en een sterk einde. Goed bedacht ook die onaangename verrassing. Ik heb genoten!!! - Carolien geeft 5 sterren aan Verraad

Winactie

Deze maand verloten we een gesigneerd exemplaar van Volg me van Joy Spijker.

Volg me is een bloedstollende, actuele thriller; een gevaarlijke cocktail van macht, influencers en de façade van het online wereldje en jij kunt hem winnen. Wat moet je hiervoor doen?  

Noem een (van de) genres waarin Joyce schrijft?

Mail je antwoord uiterlijk 7 mei a.s. op deze vraag naar contact@crimesquad.nl 

Over Volg me

Claire Kant is in een hardwerkende influencer en bouwde dankzij manager Thomas in korte tijd een droomcarrière op. Op beeld lijkt haar leven een sprookje, maar achter de schermen gaat een schrijnende werkelijkheid schuil en legt haar verslechterende gezondheid een bom onder haar succes.

Thomas de Bruijne ontwikkelde dankzij paradepaardje Claire en de dubieuze financiële hulp van zakenpartner Reinier zijn talent agency tot het meest gewilde influencersbureau van Nederland. Maar nu Claires gezondheid opspeelt, moet hij verder gaan dan ooit om de droom te blijven verkopen.

Joelle Lammerstee is een documentairemaker en stelt de waarheid boven alles. Ze keurt de bewerkte wereld van influencers geen blik waardig tot haar baan op het spel staat en een docu over Claire haar kan redden. En niet alleen dat. In haar zoektocht naar de waarheid heeft ze een verborgen agenda. Hoe goed kennen we onze naasten? Wat is de echte waarheid in de wereld van influencers en filters?

Lees de recensies op Hebban.nl

Lees ook

InstagramLinkFacebook